Merk logo

Auping bedden bij Meulen & Baarsma in Drachten, Leeuwarden en Dokkum

De vakmensen van Koninklijke Auping in Deventer leveren al meer dan 128 jaar, met passie en aandacht, vakmanschap. Zij weten dat een goede nachtrust essentieel is voor een energieke dag!

Image slide
Auping bij Meulen & Baarsma in Drachten, Dokkum en Leeuwarden
Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Meulen & Baarsma
  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. Auping

Auping bedden en boxsprings

Auping bedden en boxsprings zijn geliefd vanwege hun unieke design, hoogwaardige materialen en het heerlijke liggevoel. Bedden en boxsprings van Auping dragen bij aan een optimale nachtrust, zodat je uitgerust weer opstaat.

Bij Meulen & Baarsma is er een grote collectie van Auping voor iedereen. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen in Drachten, Leeuwarden en Dokkum.


Maak een afspraak

Kussens van Auping in Drachten, Leeuwarden en Dokkum

Niet alleen het bed en matras zijn belangrijk om lekker te slapen. Ook een passend kussen is belangrijk voor een goede lighouding en een uitgeslapen gevoel. Een Auping hoofdkussen draagt bij aan de ontspanning van de nek en schouders. Dit is essentieel voor het maken van een goede nacht!

Auping bedtextiel bij Meulen & Baarsma

De sfeer in de slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust. Auping heeft daarom een lijn met hoogwaardig bedtextiel, waarmee je jouw slaapomgeving sfeervol aankleedt. De dekbedovertrekken met unieke dessins maken je slaapkamer helemaal af. Bovendien zijn alle stoffen gemaakt met oog voor duurzaamheid en het milieu. Biologisch katoen, satijn en zijde: jij kiest wat het beste bij jou past.


Neem contact op met Meulen & Baarsma voor meer informatie

Nieuwsgierig geworden?

Meulen & Baarsma laat je graag nog veel meer Auping producten zie, zoals bijvoorbeeld matrastoppers, dekbedden en spreien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak

Meulen & Baarsma in Drachten, Leeuwarden en Dokkum, voor al jouw Auping:

- Bedden en bedbodems
- Boxsprings
- Bedbodems
- Matrassen
- Toppers
- Kussens
- Dekbedden
- Bedtextiel
- Spreien