Een kledingkast op maat kopen? Je vindt deze bij Meulen & Baarsma

Een kledingkast op maat in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Een lekker opgeruimde slaapkamer, wie wil dat nou niet? Met de kledingkasten van Meulen & Baarsma in plaatsnaam is dat mogelijk. Kies wat je wel en niet in jouw kledingkast terug wilt zien. Denk aan extra planken of verlichting.

We kunnen je kledingklast volledig op maat samenstellen. Zo kunnen we hem monteren onder een schuine wand, maar ook een hoekopstelling is mogelijk. Daarnaast is het interieur van de kledingkast naar eigen gebruik samen te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vakverdelingen en ladekasten.

Met de kledingkasten van Meulen & Baarsma koop je een aanwinst voor je interieur in jouw slaapkamer. Kom gerust eens langs, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Veelzijdige kledingkasten in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Erger je je aan de rommel in je slaapkamer? Zou je het graag overzichtelijker willen? Misschien is een kledingkast van Meulen & Baarsma een optie in jouw interieur.

Met een kledingkast van Meulen & Baarsma haal je ook gelijk verschillende mogelijkheden in huis. Want heb je veel kleding dat moet hangen? Schoenen die je kwijt wil of een grote spiegel nodig? Moet de kledingkast in de hoek of onder een schuine wand geplaatst worden? Bij ons kun je de kledingkast naar eigen wens samenstellen.

Kom een kijkje nemen bij Meulen & Baarsma voor de mogelijkheden.

Orde in je slaapkamer met een kledingkast van Meulen & Baarsma

De aanschaf van een kledingkast is gelijk een goed moment om eens kritisch door je huidige kledingkast te gaan. Wat draag ik nog, wat kan er naar het goede doel en wat wil ik nog meer in mijn kledingkast opbergen?

Als je de antwoorden op de vragen helder hebt, kun je bepalen hoe je wilt dat je nieuwe kledingkast eruit ziet. Want als je niet veel kleding hebt dat moet hangen, heb je baat bij meer planken. En wil je spiegelende deuren en verlichting? Of houd je het simpel en kies je voor een eenvoudige, strakke uitstraling?

Bij Meulen & Baarsma kunnen we je op weg helpen in het maken van de keuze voor een kledingkast.

Kledingkasten bij Meulen & Baarsma in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Of je nu een grote of kleine slaapkamer hebt, Meulen & Baarsma heeft altijd een kast die in jouw kamer past. We maken het meubel graag passend voor jou, zodat jij optimaal de ruimte kunt benutten.

Bedenk verder goed in welke kleuren en materialen jij de kast wil. Kom je er niet helemaal uit? We staan altijd voor je klaar om je van advies te voorzien.

Bezoek ook onze showroom in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek, dan krijg je een idee van wat je kunt kopen bij ons.

De grote merken van Meulen & Baarsma

Bij Meulen & Baarsma verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook