De merken van Meulen & Baarsma

Meulen & Baarsma in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek heeft voor jou de mooiste merken geselecteerd. Ontdek wat de merken voor jouw interieur kunnen betekenen! De merken zijn zo geselecteerd dat er voor iedere stijl en voor ieder interieur iets passends te vinden is. Laat je online inspireren of kom naar de winkel en ervaar het zelf.

logo-pullman.png
Al ruim honderdvijftig jaar lang zijn de matrassen en boxsprings van Pullman wereldwijd toonaangevend in slaapcomfort.
Eastborn_2018.png
Eastborn maakt boxsprings en matrassen met passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving. Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959.
avek_logo.png
Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom biedt Avek een breed scala aan keuzemogelijkheden. Avek is een Nederlandse producent van hoogwaardige boxsprings, matrassen, spiraalbodems en ruimtebesparende bedden. Vakmanschap in bedden sinds 1927.
CMYK_Logo_staand.png
Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen en een dekbed op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.
tempur_logo.png
De missie van TEMPUR® is ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de beste nachtrust van hun leven. Het TEMPUR® materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van uw lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Ongeacht welke positie u het prettigst vindt, het materiaal past zich aan u aan en biedt de exacte comfortabele ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.
caresse-logo-logo.png
De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Caresse! U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn.
Serta_Logo_RGB.jpg
Serta is al 80 jaar innovatief in ultiem slaapcomfort. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Je kunt kiezen voor de uitstraling die bij jou past.
logo-carpediem-2.png
Carpe Diem Beds is marktleider in het premiumsegment. Ieder jaar gaat Carpe Diem beds de uitdaging aan om de producten nog verder te verbeteren, om nog meer mensen een goede nachtrust te bieden.

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook