Pullman

Het beste slaapcomfort met Pullman bedden van Meulen & Baarsma

Ik wil advies over Pullman

Pullman boxsprings en matrassen kopen in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Pullman garandeert kwaliteit, dat bewijst de 25 jaar garantie die je op iedere boxspring krijgt. Maak het af met een heerlijk matras en comfortabele topper voor een heerlijke nachtrust. Eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering.

Boxsprings van Pullman ontdekken bij Meulen & Baarsma

Een Pullman boxspring is om van te dromen! Geniet iedere nacht weer van heerlijk comfort en optimale ontspanning met een vaste of verstelbare Pullman. De twee delen van het bed draai je eenvoudig uit elkaar om de vloer schoon te maken.

Ontspannend en handig!

Pullman matrassen en toppers ontdekken in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Pullman matrassen en toppers staan voor luxe. Met maar liefst zeven comfortzones biedt de Pullman Silverline collectie optimaal slaapplezier. Doe er nog een (chique) schepje bovenop met één van de bijzondere Goldline matrassen. Werk het geheel af met een Pullman topper en je kunt weer jaren genieten van jouw nachtrust.

Compleet Pullman bed bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Zoek in één keer jouw perfecte bed bij elkaar in onze uitgebreide showroom. Pullman biedt ook diverse kant-en-klare bedden met de mooiste designs, luxe stoffen en nette afwerking.

Wij adviseren je graag. De koffie staat klaar in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek!

Voor al jouw Pullman in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Boxsprings
Matrassen
Toppers
Complete bedden

slaapadvies

Meulen & Baarsma, jouw Pullman specialist in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

Meulen & Baarsma is dé Pullman specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Pullman boxsprings, matrassen, toppers en complete bedden. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook