Carpe Diem

Carpe Diem beds: Een droom die uitkomt

Koop je Carpe Diem boxspring en bedtextiel in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Heb je een nieuwe boxspring nodig? Met een boxspring van Carpe Diem weet je zeker dat je de beste technieken en de mooiste materialen in huis haalt. Wil je het echte zweedse boxspring comfort ervaren, meer horen over de bijzondere pocketveer systemen die gebruikt worden of informatie ontvangen over de materialen die Carpe Diem verwerkt in zijn producten? Kom gerust eens langs bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek. We vertellen je graag meer over Carpe Diem beds

Carpe Diem boxsprings kopen bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Het verhaal van Carpe Diem is begonnen toen een jongeman genaamd Börje Thuleskär, besloot chiropractor te worden. Hij zag al snel in hoe belangrijk een goede nachtrust is voor zowel lichaam als geest. Hij besloot toen dat hij een aanzienlijke investering moest doen in een nieuw bed, dat van hoge kwaliteit moest zijn. 

Het was een teleurstelling om te ervaren dat zijn eerste bed niet aan zijn verwachtingen voldeed. Hierdoor wilde hij een bed ontwikkelen dat zo comfortabel was, dat mensen daadwerkelijk het verschil zouden voelen tussen slapen en slapen.

Nu, twintig jaar later, is Carpe Diem Beds marktleider in het premiumsegment. Ieder jaar gaat Carpe Diem beds de uitdaging aan om de producten nog verder te verbeteren, om nog meer mensen een goede nachtrust te bieden.

Maar één ding zal nooit veranderen. Carpe Diem beds toont altijd dezelfde passie, hetzelfde genot, dezelfde geestdrift om de beste bedden ter wereld te produceren, en om te zorgen voor een energieke dag die voortvloeit uit een ontspannen, luxueuze nachtrust.

Wij voelen nog steeds het verschil.

Het contour pocket systeem van Carpe Diem in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Het Contour Pocket-systeem van Carpe Diem Beds is het resultaat van jarenlange ervaring en onderzoek en een passie voor het ontwikkelen van het meest comfortabele bed dat druk verlicht. 

Zonder in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid hebben we de pocketveertechniek in ons verensysteem verfijnd door ons te concentreren op het basisconcept van een individueel verensysteem.

Dankzij deze nieuwe techniek hebben alle volgende testen aangetoond dat de levensduur en duurzaamheid van het Contour Pocket-systeem van Carpe Diem Beds verbeterd zijn.

Meestal wordt de bekleding boven het verensysteem geplaatst. In ons gepatenteerde verensysteem stofferen we iedere afzonderlijke veer. Daardoor blijft het individuele effect van iedere veer op het lichaam behouden, en we kunnen met trots melden dat het verschil opmerkelijk is.

Uw welzijn staat altijd aan de basis van de ontwikkeling van het Contour Pocket-systeem van Carpe Diem Beds, en het is ontwikkeld om u de beste mogelijke start van de dag te geven.

Bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek kun je je laten voorlichten over alle materialen en technieken en ontdekken wat het beste bij jou past.

slaapadvies

Meulen & Baarsma, jouw Carpe Diem specialist in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

Meulen & Baarsma is dé Carpe Diem specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Carpe Diem boxssprings, bedtextiel en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook