TEMPUR®

Stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapomgeving met TEMPUR®

Ik wil advies over TEMPUR®

TEMPUR® bedden, matrassen en kussen kun je kopen in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

TEMPUR® bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

TEMPUR® bedden en bedbodems bij in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

De bedden van TEMPUR® zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een TEMPUR® bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring.

TEMPUR® matrassen in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

TEMPUR® matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een TEMPUR® Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De TEMPUR® Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de TEMPUR® Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een TEMPUR® Sensation. Beleef het bij Meulen & Baarsma!

TEMPUR® kussens

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. TEMPUR® heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. TEMPUR® Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een TEMPUR® Comfort kussen.

TEMPUR® comfortproducten

Comfort is het sleutelwoord voor alle TEMPUR® producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

slaapadvies

Meulen & Baarsma, jouw TEMPUR® specialist in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

Meulen & Baarsma is dé TEMPUR® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment TEMPUR® bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.

TEMPUR® bij Meulen & Baarsma in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Bedden en bedbodems
Matrassen
Hoofdkussens
Zitkussens
Beddengoed
Reiscomfortproducten
Toppers

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook