Luxe Serta boxsprings en matrassen voor ultiem slaapcomfort

Serta boxsprings en matrassen kopen in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Serta heeft ruim negentig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Door het gebruik van duurzame materialen staat Serta garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. Serta is op het moment een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Wil jij luxe en een hotelgevoel in huis? Ga dan voor een boxspring of matras van Serta. Kom voor een ruim assortiment en deskundig advies naar Meulen & Baarsma in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

Met de Serta slaapkamer collectie bij Meulen & Baarsma maak je jouw slaapkamer compleet

Het is heerlijk wakker worden in een harmonieuze omgeving. Uitgerust en fris ontwaken in een ruimte die qua stijl, kleur en meubilair één geheel vormt. De inspiratie van Serta-ontwerpers is niet gestopt bij de sublieme, comfortabele bedden. Bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek beschikken we ook over een uitgebreide collectie Serta accessoires die jouw slaapkamer helemaal afmaken. Van nachtkastjes en bedbanken tot banken met opbergruimte en keuze uit verschillende kleuren poten.

'Ga voor de perfecte start van je dag'

Serta boxsprings bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens jouw wensen opgebouwd. Met een Serta boxspring geef je gemakkelijk een persoonlijke touch aan je slaapkamer. 

Serta heeft verschillende collecties boxsprings: Luxury Series, Limited en Express Series. Voor welke serie je ook gaat, het slapen op een boxspring van Serta is een ware belevenis. Het is een op maat gemaakte ervaring, die past bij jouw individuele eisen en wensen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Meulen & Baarsma ontdek je de vele opties en krijg je deskundig advies. Alles voor jouw ultieme en luxueuze slaapcomfort.

Ervaar de voordelen van een Serta matras bij Meulen & Baarsma

Opbouw
De onderste lagen van een Serta matras geven je lichaam de juiste ondersteuning. De bovenste lagen staan garant voor het sublieme comfort.

Duurzaamheid
De duurzame en ademende materialen van Serta matrassen dragen bij aan een lange levensduur zonder enig verlies van slaapcomfort. 

Goed voor lichaam en geest 
De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn. 

Naar eigen wens
Een matras is persoonlijk. Serta levert verschillende matrassen. De verkopers bij Meulen & Baarsma adviseren je deskundig, zodat jij straks op het perfecte matras slaapt.

Een Serta topmatras voor jouw persoonlijke slaapbehoefte

Bij Meulen & Baarsma kun je kiezen uit diverse uitvoeringen van de Serta topmatrassen bijvoorbeeld: HR koudschuim, Visco, Latex of Gelfoam. Voor ieder topmatras geldt dat deze voorzien zijn van klittenband. Hierdoor blijft de topper goed op de matras liggen en kunt u deze ook na een aantal jaren eenvoudig vervangen. Hiermee verleng je de levensduur van het matras.

In onze winkel in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek bieden we een ruim assortiment Serta topmatrassen. Samen met onze slaapexperts helpen we jou het topmatras te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke slaapbehoefte. 

Serta is de favoriet van premium 5-sterren hotels

Serta is in de slaapbranche een opvallende verschijning. Het merk is van oorsprong Amerikaans, maar wordt in Europa geproduceerd. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang voor de uitstraling en het comfort van Serta. Inmiddels zijn dit al meer dan 4000 hotels! 

Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland en kun je zelf het luxe hotelgevoel in huis halen. Meulen & Baarsma in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek is één van de trotse dealers.

persoonlijk interieuradvies

Meulen & Baarsma, jouw Serta specialist in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

Meulen & Baarsma is dé Serta specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Serta boxsprings, matrassen, topmatrassen en meer! Wij kijken graag samen in onze winkel in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek naar jouw persoonlijke slaapwensen. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt geleverd!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook