Over Meulen & Baarsma

Meulen & Baarsma is de specialist op het gebied van slapen!

Meulen en Baarsma Quality beds is het enige familie filialen bedrijf in Friesland welke bedden aanbiedt in het midden tot hoog segment. Wij vinden het belangrijk een goed product te leveren tegen een eerlijke prijs.

Dat is reden dat wij uitsluitend werken met de bekende en beste beddenmerken ter wereld. Dus niet met ondoorzichtige producten waarvan de afkomst niet te herleiden valt. Zo ben je bij Meulen & Baarsma Quality beds zeker van een goed product tegen een eerlijke prijs. Uitstekend Gekwalificeerde slaapadviseurs uit Aldtsjerk, Dokkum, Drachten en Sneek helpen je met het vinden van het beddenmerk wat bij je past.

Waar vind je Meulen & Baarsma?

Ons doel is om heel Friesland te kunnen bedienen en hebben er daarom voor gekozen om ons altijd bij u in de buurt te vestigen. Met vestigingen in Dokkum, Drachten, Aldtsjerk en in Sneek is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Want wij vinden dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust op een bed van Meulen en Baarsma Quality beds.

Proefslapen bij Landgoed De Kinze

Hoe weet je zeker of een bed bij je past? Kan je na een paar minuten ‘proef liggen’ in een showroom bepalen op welk bed je de komende 15 jaar wakker wordt? Kom voordat je beslist proefslapen op Sleepexperience De Klinze.

Maak een feest van het uitzoeken van jouw bed op dit unieke landgoed uit 1655 waar een bezoek alleen al zeer de moeite waard is! Laat je inspireren in de schitterende toonzaal van het landgoed daterend uit 1655. Onze 22 kamers beschikken elk over een uniek bed van de bekendste beddenmerken.

Meulen & Baarsma in de media

Meulen & Baarma is door de jaren heen in verschillende media verschenen! Ben je benieuwd? Neem een kijkje op de speciale overzichtspagina.

Linnenshop in Dokkum

Onze vestiging in Dokkum heeft een uitgebreid aanbod aan bedlinnen. Kom gerust langs en bekijk ons aanbod aan:

  • Dekbedden en kussens

  • Hoeslakens en moltons

  • Dekens

Neem contact op met Meulen & Baarsma

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Form fields