Caresse

Comfort en functionaliteit van Caresse voor een goede nachtrust

ik wil advies over Caresse

Koop je Caresse boxspring en bedtextiel in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Heb je een nieuwe boxspring nodig? Met een boxspring van Caresse weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wil je een boxspring uitproberen, meer horen over de hoogwaardige materialen die gebruikt worden of informatie ontvangen over de ondersteuning van een hoofdkussen? Kom gerust eens langs bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek. We vertellen je graag meer over Caresse.

Caresse boxsprings, dekbedden en kussens bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Caresse heeft inmiddels jarenlange ervaring in de slaapbranche en past die toe in hun technieken om boxsprings en bedtextiel te vervaardigen. Er zijn diverse boxsprings in verschillende klassen te koop, zodat je boxspring krijgt die bij jouw slaaphouding en –gedrag past.

Caresse heeft als missie een volmaakte slaapbelevenis te creëren, om te zorgen je met energie en ontspannen lichaam verfrist opstaat.

De exclusieve voordelen van de boxsprings van Caresse

Om een boxspring goed te ervaren is het verstandig om deze uit te proberen. De boxsprings van Caresse zijn er in verschillende uitvoeringen: de silver collection, gold collection en platinum collection.

Elke collectie heeft zijn eigen eigenschappen, maar functionaliteit en comfort worden altijd nagestreeft.

Mogelijkheden bij de boxsprings zijn:

  • Elektrisch verstelbaar
  • Matras met vijf zones Topdekmatras
  • Diverse stijlen en kleuren

Maak je boxspring persoonlijk en kom eens langs bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek om te proefliggen.

Materialen van Caresse in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Caresse maakt gebruik van verschillende materialen in boxsprings en bedtextiel. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Op die manier vind je altijd iets dat het beste bij jou past.

Caresse maakt gebruik van:

  • Wol: koel in de zomer, warm in de winter
  • Paardenhaar: veerkrachtig, ventilerend en fris
  • Kapok: licht, ademend, sneldrogend en - ondersteunend
  • Katoen: soepel, sterk, ademend
  • Natuurlijk latex: duurzaam, veerkrachtig, ventilerend en stabiel.
  • Koudschuim: of ook High Resilience (HR) genoemd, is veerkrachtig, ademend, vochtregulerend en er is geen kuilvorming. Daarnaast heeft koudschuim een lange levensduur.

Bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek kun je je laten voorlichten over alle materialen en ontdekken welk materiaal het beste bij jou past.

slaapadvies

Meulen & Baarsma, jouw Caresse specialist in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek.

Meulen & Baarsma is dé Caresse specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Caresse boxssprings, bedtextiel en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Caresse bij Meulen & Baarsma in de regio Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek

Bij Meulen & Baarsma in Aldtsjerk, Drachten, Dokkum en Sneek is ook bedtextiel van Caresse te koop. Hoogwaardige dekbedden en kussens zijn er te vinden. Op zoek naar een orthopedisch en ergnonomisch kussen? Ook dat heeft Caresse in het assortiment. Wil je weten hoe de ondersteuning van een kussen is, kom dan binnen bij Meulen & Baarsma, we leggen je graag de functies en het comfort uit van de dekbedden en kussens van Caresse.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook