Het proefslaaphotel

Kom proefslapen bij Landgoed De Klinze

Sleepexperience bij Landgoed De Klinze

Hoe weet je zeker of een bed bij jou past? Kan je na een paar minuten ‘proef liggen’ in een showroom bepalen op welk bed je de komende 15 jaar wakker wordt? Kom voordat je beslist proefslapen op Sleepexperience De Klinze.

Maak een feest van het uitzoeken van jouw bed op dit unieke landgoed uit 1655 waar een bezoek alleen al zeer de moeite waard is! Laat je inspireren in de schitterende toonzaal van het landgoed daterend uit 1655. Onze 22 kamers beschikken elk over een uniek bed van de bekendste beddenmerken.

Boek jouw bed en ervaar in de praktijk welk bed bij je past.

De Klinze als onderdeel van Meulen & Baarsma

De Klinze is onderdeel van beddenketen Meulen & Baarsma welke vestigingen heeft in Leeuwarden, Sneek, Drachten en Dokkum. In het voorjaar van 2016 hebben wij landgoed De Klinze aangekocht om hierin het proefslapen aan te bieden. Hier kan je meer lezen over ons verhaal.

Een bed is een gevoelsproduct, hierbij is het proberen van een bed een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. De keuze voor een bed wordt vaak gebaseerd op een aantal minuten proef liggen in een showroom, terwijl een bed gemiddeld 15 jaar lang elke nacht wordt gebruikt. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om kwalitatief hoogwaardige bedden van onder andere Auping, Tempur, Avek, Serta, Sealy en Stearns & Foster te testen op een adembenemend landgoed in een rustieke omgeving. Naast het proefslapen is De Klinze een bed and breakfast en verwelkomt hier graag gasten die prinsheerlijk willen slapen in een ruimtelijke omgeving.

Landgoed De Klinze is gelegen in het pittoreske, Friese Oudkerk. Dit luxueuze landgoed uit 1655 is een statig monumentaal pand. Bij het bezoeken van De Klinze waant u zicht terug in de Gouden Eeuw. Omgeven door de bossen vindt je hier een oase van rust. Voor ons was er geen moment van twijfel; dit is dé locatie om het proefslapen aan te bieden. Ook beschikt De Klinze over meerdere toonzalen waarin vele bedden zijn uitgestald. Wil je meer weten over de toonzalen? Klik dan hier.

Hoe werkt het proefslapen?

 1. Boek jouw perfecte bed
  Laat je inspireren op onze website of in onze showroom. Boek het bed dat jouw voorkeur heeft. Kies een van onze ruime kamers of ga voor een fantastische suite.
   
 2. Ervaar jouw perfecte bed
  Ervaar één of meerdere nachten slapen op jouw perfecte bed.
   
 3. Koop jouw perfecte bed
  Na een uitgeruste nacht kan je jouw perfecte bed direct aanschaffen. Ervaar het vorstelijk slapen op De Klinze in jouw eigen slaapkamer.
   

De kamers

Het landgoed De Klinze bestaat uit twee onderdelen, het landhuis wat in 1655 is gebouwd en het koetshuis wat in 1987 is gebouwd. Het landhuis beschikt over vijf suites in totaliteit waaronder één bruidssuite. Daarnaast beschikt het koetshuis over 22 kamers.

Het koetshuis is gevuld met de merken; Tempur, Auping, Caresse, Avek, Serta, Sealy en Pullman. Deze merken representeren het top segment. Elk merk heeft meerdere kamers gevuld met verschillende typen. Een romantisch weekendje weg, een zakelijke overnachting op niveau of een onvergetelijke huwelijksnacht. En dat allemaal op de beste bedden ter wereld. Jebrengt het merendeel van je leven slapend door, dat verdient een bed wat voldoet aan jouw wensen. Daarom adviseren wij je graag. Bij ons vind je altijd een bed die bij je past.

Je kunt het overnachten ook gebruiken om een bed te ervaren. Ben je op zoek naar een bed of heb je wellicht al een op het oog? Wij geloven erin dat je een bed in het midden en hogere segment in het ‘echt’ moet ervaren in plaats van in een showroom.

De Klinze is uitsluitend geopend op afspraak, neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op.
 

De grote merken van Meulen & Baarsma

Bij Meulen & Baarsma verkopen we onder meer de volgende merken: